Image
Top
Navigatie

 

In deze sterk veranderde woningmarkt worden hogere eisen gesteld aan de makelaar. Waar huizen zich voor de crisis vaak bijna vanzelf verkochten, wordt van de makelaar meer inspanning verwacht om de verkoop te bevorderen. De concurrentie is groot en veel makelaarskantoren hebben helaas al hun deuren moeten sluiten. Om de concurrentieslag te winnen wilt u uw product vernieuwen en verbeteren.

Huiseigenaren zijn veel kritischer geworden. Door tv programma’s als ‘Uitstel van Executie’ en ‘TV Makelaar’ zien zij welke stappen er ondernomen kunnen worden om een huis beter te laten verkopen. Zij gaan op zoek naar dié makelaar die ook hen deze extra diensten aan biedt.

Een samenwerking met Casa Carina maakt van u de makelaar versie 2.0! U biedt via onze diensten extra service aan uw klanten, zonder extra kosten voor uzelf. Uw klant bepaald zelf of zij van deze diensten gebruik wil maken en neemt ook de kosten op zich. Een win-win situatie voor beiden: uw dienstenpakket is uitgebreid en uw klant krijgt meer bezichtigingen d.m.v. een minimale investering.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neemt u dan contact op met Carina van Kraay via info@casacarinaverkoopstyling.nl.