Image
Top
Navigatie

wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is het verkoopbaar maken van woningen met als doel:een snellere verkoop tegen de hoogste prijs.

Simpel gezegd is het met een zo minimaal mogelijke investering het maximale uit uw woning halen ten behoeve van een snelle verkoop en goede opbrengst.

Waar bij interieurstyling de inrichting volledig wordt afgestemd op de persoonlijke smaak van de bewoner, is een verkoopstylist er juist op gericht het interieur zodanig aan te passen dat het voor een zo breed mogelijke doelgroep aantrekkelijk oogt en daarmee het huis beter verkoopbaar wordt.

De tegenwoordige koper wordt steeds kritischer en blijkt moeilijk door andermans interieur ‘heen te kunnen kijken’ om de positieve punten van een woning te zien. Wat voor de één een met zorg samengesteld interieur is, voldoet vaak niet aan de smaak van de ander. Hierdoor wordt de koper afgeschrikt en ziet hij of zij niet de kwaliteiten van het huis zélf. Door juist die persoonlijke smaak te neutraliseren, een zo optimaal mogelijke indeling te bewerkstelligen en waar mogelijk ruimte te creëren zorgt de verkoopstylist dat juist de positieve punten van het huis worden benadrukt.