Image
Top
Navigatie

werkwijze

Casa Carina werkt volgens het ‘hands on’ principe: binnen enkele dagen wordt uw huis omgeturnd in een aantrekkelijk ogende woning!

Casa Carina komt eerst langs voor een vrijblijvend intake gesprek van zo’n 1,5 uur. Na een evaluatie van de sterke en zwakke punten van uw woning worden meteen de te ondernemen acties besproken en een verdeling gemaakt tussen wat u zelf wilt doen en wat u door ons wilt laten doen. Ook wordt besproken of er budget beschikbaar is voor het aankopen van extra interieur elementen. Dit is niet altijd noodzakelijk en hangt nauw samen met wat er reeds aan ‘verborgen schatten’ in de woning aanwezig is.

Binnen enkele dagen na dit gesprek volgt een offerte. Na goedkeuring van deze offerte wordt een vervolgafspraak gemaakt voor de echte styling. Deze vindt vaak ongeveer een week later plaats, zodat u voldoende tijd heeft om de afgesproken werkzaamheden (bijvoorbeeld het opruimen van de rommelkamer) te verrichten. Doordat u zelf enkele simpele klusjes uit voert, worden de kosten voor u tot een minimum beperkt. Natuurlijk is het ook mogelijk tegen een meerprijs deze klusjes door Casa Carina te laten verrichten.

Tijdens de vervolgafspraak steken wij meteen de handen uit de mouwen: binnen 1 – 1,5 dag (afhankelijk van grootte en staat van de woning) wordt uw hele huis gestyled. Vervolgens maken wij professionele foto’s die u kunt gebruiken voor uw advertentie op Funda e.d. Een selectie van 24 van de beste foto’s worden digitaal bij u aangeleverd of, indien gewenst, rechtstreeks bij uw makelaar langs gebracht zodat deze meteen geplaatst kunnen worden.