Image
Top
Navigatie

wij hebben geen invloed op..

 

Wij zorgen ervoor dat uw woning op haar best wordt gepresenteerd, waardoor u de kans op meer bezichtigingen en daarmee op de verkoop aanzienlijk vergroot. Wij hebben echter geen invloed op onderstaande zaken die ook een belangrijke rol spelen in het succes van de verkoop:

  •       De ligging van de woning. Staat uw woning naast een fabriek of drukke weg? Dit heeft gevolgen voor de vraagprijs en de snelheid van verkoop.
  •       De onderhoudstaat van de woning. Lekt het dak of zijn er andere gebreken? Verhelp deze voordat u de woning in de verkoop zet, of vraag voor grotere klussen (minimaal 2) offertes aan zodat u potentiële kopers kunt laten zien hoeveel het ze gaat kosten.
  •       De architectuur van de woning: een jaren ‘30 woning heeft een andere doelgroep dan een rijtjeshuis uit de jaren ’70, is zeldzamer, wordt door veel mensen mooi gevonden en is daardoor meer gewild. In uw vraagprijs dient dit aspect verdisconteert te zijn.
  •       De vraagprijs: Bovenstaande factoren bepalen, tesamen met ontwikkelingen op de markt, uw vraagprijs. Indien deze te hoog is in vergelijking met vergelijkbare huizen in uw buurt, is het moeilijker uw woning te verkopen. Stel een scherpe prijs waardoor uw woning sneller verkocht wordt. Weet dat wanneer u met uw prijs moet zakken dit gezien wordt op Funda en mensen de indruk geeft dat er wellicht iets mis is met de woning. Beter scherp geprijsd en snel verkocht dan te hoog geprijsd en flink moeten zakken in de prijs.